Over Rien de Vries

Verzekeringen, Hypotheken & Financiële Planning

Al vele jaren is Rien de Vries actief op het gebied van het adviseren van particulieren, zzp-ers en het MKB op het gebied van verzekeringen, hypotheken, voorzieningen bij arbeidsongeschiktheid en inkomen voor later. 

De carrière van Rien de Vries startte in 1983 bij AMEV en kreeg vervolg bij Assurantiekantoor Tamboer in Middelharnis waar Rien als hoofd van de afdeling assurantiën en tevens gevolmachtigd agent actief was. In 2000 is Rien de Vries gestart met zijn eigen onderneming ‘Rien de Vries Verzekeringen, Hypotheken & Financiële Planning’. Omdat het bedrijf volledig onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen en banken werkt, bent u als klant altijd gegarandeerd van goed advies. Er wordt gebruik gemaakt van moderne software voor het berekenen en vergelijken van passende oplossingen van nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen en banken, zodat u kunt rekenen op de gunstigste prijs / kwaliteitsverhouding. En misschien wel het belangrijkste: onafhankelijke hulp bij schade en financiële vragen.

 

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.