Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer kan het voorkomen dat u een verkeerd advies geeft en dat dit vervelende gevolgen heeft voor uw klant. U kunt dan door uw klant aansprakelijk worden gesteld voor de veroorzaakte schade en dat kan aardig in de papieren lopen. Sluit daarom altijd een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af wanneer uw beroep bijvoorbeeld bestaat uit advisering of andere diensten die schade bij een klant kunnen veroorzaken.

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt tegen de mogelijke financiële gevolgen van gemaakte beroepsfouten. In sommige gevallen wordt het door opdrachtgevers zelfs vereist dat u een dergelijke verzekering heeft voordat zij met uw bedrijf in zee gaan.

Denkt u dat het goed is om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken welke verzekering het beste bij uw bedrijf aansluit. U kunt ook via onderstaand formulier uw premie berekenen en eventueel ook direct afsluiten*:* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl