In verwachting

Bij het verwachten van een kleine, is het vanzelfsprekend dat de babykamer klaar wordt gemaakt en de eerste kleertjes worden gekocht. Daarnaast is het echter wel handig om nog een aantal zaken te regelen, zoals de kraamzorg, verlof van werk en verzekeringen.

Het is belangrijk om aan je zorgverzekering door te geven dat je een kleine verwacht. Daarmee is de baby vanaf de geboorte direct verzekerd. Ook is het handig om de geboorte door te geven met betrekking tot de rechtsbijstandverzekeringreisverzekeringaansprakelijkheidsverzekering en uitvaartverzekering; zij passen de polis voor je aan.

Zwangerschap is vaak tevens een goed moment om samen te bekijken hoe u de situatie financieel voor elkaar heeft. Wilt u alvast gaan sparen voor de studie van uw kleintje?
Maar ook minder leuke vragen komen ter sprake, bijvoorbeeld: wat gebeurt er wanneer er iets met (één van) u gebeurt? Kunnen de vaste lasten nog worden betaald wanneer één van de kostwinnaars wegvalt? Daarom is deze periode ook goed om te gebruiken om bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

Rien de Vries helpt u graag bij het samenstellen van de juiste verzekeringen zodat u onbezorgd van de zwangerschap kunt genieten.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl