Krediet

Wanneer u (tijdelijk) geld nodig heeft voor één of meerdere grote uitgave(n) of geld achter de hand wilt hebben voor onverwachte uitgaven, is het afsluiten van een krediet mogelijk een passende oplossing. U kunt dan kiezen voor een passende lening of een doorlopend krediet.

Bij het lenen van geld is het van belang dat dit ‘verantwoordelijk’ gebeurt. Geld lenen, kost immers geld. Het is belangrijk dat u niet in de financiële problemen komt, doordat u meer geld leent dat u kunt terug betalen. Ook dient u natuurlijk rekening te houden met de rente die u over het geleende bedrag gaat betalen. Uw maandelijkse lasten worden hoger door de combinatie van aflossing en rente. Daarnaast is het belangrijk dat u weet wat er gebeurt met de lening als u overlijdt of minder inkomen krijgt door werkeloosheid of langdurige ziekte.

Om te bepalen of u geld kunt lenen, hoeveel geld u kunt lenen en hoe u dit het beste kunt doen, is uw persoonlijke situatie het uitgangspunt. Neem contact op met Rien de Vries om de mogelijkheden te bespreken. 

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl