Pleziervaartuigverzekering

In ons waterland hebben veel mensen een eigen boot, een motorsloep, zeilboot of jacht. Verzeker uw boot met een passende pleziervaartuigverzekering zodat u ontspannen kunt varen. De kans op schade aan uw boot is immers altijd aanwezig, zowel op de binnenwateren, bijvoorbeeld bij een haven of sluis, maar ook op open water.

Als u het water op gaat, is een WA dekking net als bij bijvoorbeeld de autoverzekering voor uw boot verplicht, maar u kunt deze uiteraard ook aanvullen met beperkt of volledig casco (all risk). Op deze manier bent u ook ingedekt bij schade aan uw eigen boot, bijvoorbeeld bij aanvaringen, schipbreuk, brand, storm, diefstal en veel meer.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de pleziervaartuigverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.* Let op: Schadevrije jaren zijn alleen de jaren die u via een verzekeringsmaatschappij heeft opgebouwd. Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl