Caravanverzekering

Als u er met de caravan of vouwwagen op uit trekt, wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw vakantie. Het is daarom belangrijk dat u goed verzekerd bent. Met de caravanverzekering zorgt u dat uw mobiele woning ook goed is ingedekt voor schade zoals storm, brand, diefstal, verkeersongevallen en nog veel meer. Ook de inboedel van de caravan valt onder de caravanverzekering. Heeft u een wat oudere caravan en gaat u daarmee nog steeds naar het buitenland? U heeft dan een basisverzekering nodig, omdat denk de kosten van invoeren na een forse schade behoorlijk kunnen oplopen.

Voor de caravan hoeft u geen WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering af te sluiten, omdat de caravan in het verkeer wordt gezien als één geheel met de auto. Dit wordt dus reeds afgedekt door de autoverzekering.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de caravanverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl