Annuleringsverzekering

Een reis of vakantie annuleren of tussentijds afbreken door een overlijden in uw familie of bijvoorbeeld ziekte is vervelend genoeg. Zorg er dus voor dat u een goede annuleringsverzekering kiest en zich geen financiële zorgen hoeft te maken.

Net als bij een reisverzekering, kunt u kiezen voor een kortlopende- of doorlopende annuleringsverzekering. In veel gevallen is het ook voordelig om de reis- en annuleringsverzekering in één keer bij dezelfde aanbieder af te sluiten.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de doorlopende reis- en annuleringsverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of bent u op zoek naar een kortlopende reisverzekering, neem dan contact met ons op.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl