Reisverzekering

Kies voor een goede reisverzekering zodat u met een gerust gevoel naar uw vakantiebestemming afreist. Vaak wordt het belang van een reisverzekering pas echt duidelijk wanneer er iets fout gaat op vakantie. Voorkom dat uw welverdiende droomreis een nachtmerrie wordt en zorg ervoor dat de reisverzekering goed is geregeld.

U kunt kiezen voor een kortlopende- of doorlopende reisverzekering. Welke van deze twee u kiest, hangt over het algemeen samen met hoe vaak u per jaar op vakantie gaat. Bij de meeste verzekeraars kunt u tevens kiezen tussen de dekking binnen Europa of wereldwijd. Naast de reisverzekering is het ook aan te raden om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Is je reis geen vakantie, maar ga je bijvoorbeeld op studie- of zakenreis of in het buitenland vrijwilligerswerk doen, dan is de particuliere reisverzekering niet voldoende. Je hebt dan een zakelijke reisverzekering nodig.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de doorlopende reis- en annuleringsverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of bent u op zoek naar een kortlopende reisverzekering, neem dan contact met ons op.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl