Oldtimerverzekering

Zorgeloos toeren met een klassieke auto of motor? Heeft u er dan wel aan gedacht om een oldtimerverzekering af te sluiten? Het is natuurlijk heel erg zonde als uw oldtimer schade oploopt of wordt gestolen, maar het verlies is nog veel groter als u daar niet voor bent verzekerd.

Net als bij een ‘gewone’ autoverzekering, kunt u de oldtimer meestal WA, WA en Beperkt Casco of All Risk verzekeren. Zo kiest u een op maat verzekering voor uw oldtimer. U kunt overigens naast een oldtimerverzekering voor uw auto of motor ook uw klassieke bromfiets laten verzekeren.

Vaak worden oldtimers relatief weinig gebruikt. Daarom krijgt u bij veel aanbieders korting als u minder dan bijvoorbeeld 5.000 kilometer per jaar rijdt. De vergoeding wordt meestal bepaald op basis van de taxatiewaarde.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de oldtimerverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl