Fietsverzekering

Het uitkiezen van een nieuwe stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets is vaak een zorgvuldig proces. Des te vervelender als de fiets wordt gestolen of er bijvoorbeeld door vandalisme schade ontstaat. Helaas komt dat toch regelmatig voor. Het is dan belangrijk dat u een goede fietsverzekering hebt afgesloten die in zo’n geval de schade dekt.

Er zijn verschillende fietsverzekeringen met zeer uiteenlopende dekkingen, variërend van heel basic met dekking voor diefstal en schade na een aanrijding tot pechhulp met breng- en haalservice. De premie is afgezien van de gewenste dekking afhankelijk van het type fiets, de looptijd en de nieuwwaarde ervan. Neemt u uw fiets ook mee op vakantie naar het buitenland? Zorg er dan voor dat ook buitenlanddekking in het gekozen pakket zit.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de fietsverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl