Motorverzekering

Als u met de motor de weg op gaat om te genieten van de vrijheid, dan is het wel zo prettig dat u goed verzekerd bent. Met de juiste motorverzekering kunt u zorgeloos op pad.

Net als bij een autoverzekering is een motorverzekering met WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) voor iedere motor verplicht. Daarnaast kunt u kiezen voor WA + met beperkt casco of een allrisk motorverzekering. Bovenop deze vrij standaard pakketten, kunt u bij de meeste verzekeringen ook aanvullende dekking afnemen, bijvoorbeeld voor vervangend vervoer, aankoopprijsgarantie of schadeverzekering voor opzittenden om naast de motor en uzelf ook uw passagiers goed te verzekeren.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de motorverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.* Let op: Schadevrije jaren zijn alleen de jaren die u via een verzekeringsmaatschappij heeft opgebouwd. Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl