Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar zeker wel aan te raden. Stel u morst een glas rode wijn op het prijzige tapijt van de buren of iemand raakt door uw toedoen gewond, dan kunt u aansprakelijk worden gesteld. Een schadeclaim kan hoog oplopen, dat is al het geval bij materiële schade, maar zeker ook bij letselschade. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen hiervan.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de aansprakelijkheidsverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

U kunt er overigens ook voor kiezen om de aansprakelijkheidsverzekering te combineren met inboedel- en opstalverzekering. Kies dan voor een pakketverzekering.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl