Rechtsbijstandverzekering

Verzeker uzelf van rechtsbijstand bij een conflict. Met een goede rechtsbijstandverzekering kunt u rekenen op juridische hulp bij ontslag of een conflict met uw werkgever, een burenruzie of als u het niet eens bent met het werk van de aannemer.

Er zijn veel verschillende rechtsbijstandverzekeringen met verschillende pakketten van diensten die wel en niet gedekt worden. De uitdaging is om een pakket te kiezen wat bij uw situatie aansluit.

Wanneer u in een juridische procedure verzeild raakt en het misschien zelfs tot een rechtszaak komt, kunnen de juridische kosten hoog oplopen. Dat terwijl de premie voor een rechtsbijstandverzekering meestal slechts enkele euro’s per maand bedraagt. Daarmee is de verzekering op jaarbasis voordeliger dan één uur van een gemiddeld advocaat.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de rechtsbijstandverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl