Woonlastenverzekering

Met een woonlastenverzekering zorgt u ervoor dat u extra inkomen ontvangt wanneer u uw baan verliest of arbeidsongeschikt raakt. Dat is fijn, want u voorkomt financiële zorgen wanneer u wordt ontslagen of langdurig ziek bent. Zo kunt u zich volledig concentreren op het herstel en / of het verkrijgen van een nieuwe baan en heeft u geen kopzorgen over het betalen van de vaste lasten.

Er zijn verschillende woonverzekeringen met bijpassende premies. U kunt kiezen voor een verzekering die een vast bedrag uitkeert of een verzekering die een percentage van de hypotheeklasten vergoed. Ook is het mogelijk interessant om de woonlastenverzekering tegelijk met uw hypotheek af te sluiten, omdat dit bij sommige geldverstrekkers korting geeft op de hypotheekrente.

De woonlastenverzekering kan een goede aanvulling zijn op de verzekeringen die u al heeft. Rien de Vries kan u op basis van uw situatie van persoonlijk advies voorzien en de juiste woonlastenverzekering voor u selecteren. Interesse? Neem contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl