Inboedelverzekering

We onderschatten vaak de waarde van onze inboedel. Denk maar eens aan alle spullen die in uw huis staan; apparaten, meubilair, kleding, kunst en nog veel meer. Brand, storm, water of bijvoorbeeld diefstal kan veel schade aanrichten aan uw woning en uw inboedel. Voor het dekken van eventuele schade aan uw woning is er de opstalverzekering, met een inboedelverzekering verzekert u uw spullen tegen deze risico's.
U bent met een inboedelverzekering niet alleen gedekt voor schade door oorzaken van buitenaf, maar ook wanneer u zelf per ongeluk schade aan uw spullen veroorzaakt of de schade wordt veroorzaakt door oorzaken binnen uw woning, bijvoorbeeld een lekkende wasmachine.

Heeft u kostbaarheden in huis? Dan zijn deze tot een bepaald bedrag verzekerd via uw inboedelverzekering. Als het echter om kostbaarheden gaat die meer waard zijn dan dat bedrag is het verstandig om hiervoor een kostbaarhedenverzekering af te sluiten.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de inboedelverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

U kunt er overigens ook voor kiezen om de inboedelverzekering te combineren met opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Kies dan voor een pakketverzekering.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl