Opstalverzekering

Met een opstalverzekering dekt u als huiseigenaar eventuele schade aan uw woning door oorzaken van buitenaf. U kunt daarbij denken aan brand-, storm- of waterschade, maar bijvoorbeeld ook aan diefstal. Een opstalverzekering, ook wel een woonhuisverzekering genoemd, dekt vaak tevens dergelijk schades aan uw tuin, garage of schuur. De spullen in uw huis, zoals apparaten en meubilair vallen niet onder de opstalverzekering. Om ook uw inboedel te verzekeren, kunt u de inboedelverzekering afsluiten. Is uw woning onbewoonbaar door een schade, dan is het belangrijk dat er een bedrag is meeverzekerd voor vervangende woonruimte.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de opstalverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten*. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

U kunt er overigens ook voor kiezen om de opstalverzekering te combineren met inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Kies dan voor een pakketverzekering . Deze pakketverzekering kunt u zelf samenstellen met de beste dekkingen van meerdere maatschappijen.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl