Hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een grote beslissing, laat u dus goed adviseren. Of het nu gaat om een startershypotheek, een hypotheek voor doorstromers, hypotheek oversluiten of een hypotheek meenemen van uw vorige woning: op basis van jarenlange ervaring op het gebied van financiën en verzekeringen kan Rien de Vries u hierbij goed op weg helpen. Als onafhankelijk hypotheekadviseur bemiddelen we tussen u en de geldverstrekkers en gaan we voor u op zoek naar de laagste rentes en beste voorwaarden van nagenoeg alle geldverstrekkers. Onze kosten voor bemiddeling en advies liggen lager dan bij de gemiddelde bank - en hypotheekkantoren.

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen, zoals een lineaire hypotheek, een annuïteiten-, leven-, spaar- en beleggingshypotheek. Op basis van uw persoonlijke situatie en inkomen, kunnen we berekenen welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Vaak wordt een hypotheek afgesloten in combinatie met een aantal verzekeringen, zoals een overlijdensrisicoverzekering en een woonlastenverzekering. Ook op dit vlak bekijken we dan direct wat er nodig is én worden er vergelijkingen gemaakt uit de vele aanbieders om een zo gunstig mogelijk maandlast voor u te creëren. Soms kan een iets hogere aftrekbare rente in combinatie met een lagere premie ervoor zorgen dat u per maand minder kwijt bent.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl