Onafhankelijk hypotheekadvies

Voornemens om een huis te kopen en een hypotheek af te sluiten? Vraag Rien de Vries om u te adviseren. Als onafhankelijk hypotheekadviseur bemiddelen we tussen u en de geldverstrekkers en gaan we voor u op zoek naar de laagste rentes en beste voorwaarden.

Verzekeringen

Als huiseigenaar bent u uiteraard zuinig op uw woning. Daarom is het belangrijk om uw woning en bijkomende zaken goed te verzekeren. Met een opstalverzekering, ook wel woonhuisverzekering genoemd, dekt u als eigenaar van een woning eventuele schade door bijvoorbeeld brand-, storm- of waterschade. U kunt ook de spullen die in uw huis staan, zoals apparaten, meubilair, kleding, kunst en nog veel meer, verzekeren. Dit doet u met een inboedelverzekering. Wanneer u kostbaarheden bezit die meer waard zijn dan de maximale uitkering van de inboedelverzekering, zoals waardevolle kunst, apparatuur of sieraden, dan is het verstandig om aanvullend een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Is uw woning onbewoonbaar door een schade, dan is het belangrijk dat er een bedrag is meeverzekerd voor vervangende woonruimte.

Bij het verzekeren van uw woning, hoort ook het nadenken over wat er gebeurt wanneer u uw baan verliest of arbeidsongeschikt raakt. Dat risico kan deels worden afgedekt met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers of een WGA-hiaatverzekering, maar als u ontslagen wordt, bieden deze verzekeringen geen uitkomst. Met een woonlastenverzekering voorkomt u dan wel financiĆ«le zorgen. Zo kunt u zich volledig concentreren op het herstel en / of het verkrijgen van een nieuwe baan en heeft u geen kopzorgen over het betalen van de vaste lasten. 

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en FinanciĆ«le Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl