Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering biedt de zekerheid van een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. U wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar een ongeval zit in een klein hoekje.

Veel ongelukken gebeuren gewoon thuis of op het werk. Een ernstig ongeval heeft altijd veel impact op uw leven en dat van uw gezin, dat kunt u niet voorkomen. Wel kunt u met een goede ongevallenverzekering zorgen voor een financiële buffer na zo’n tegenslag. Bij overlijden keert de verzekeraar in zo’n geval een vast bedrag uit en bij blijvende invaliditeit bepaalt de verzekeraar de uitkering aan de hand van de ernst / type van de invaliditeit.

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zelf uw premie voor de ongevallenverzekering berekenen. U kunt de verzekering dan indien gewenst ook direct online afsluiten *. Heeft u hulp nodig bij het invullen of liever eerst een adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.* Let op: Wanneer u via deze online module zonder onze tussenkomst een verzekering afsluit, is er volgens de Wet Financieel Toezicht sprake van het principe ‘Execution only’ . Op basis hiervan zijn wij als bedrijf niet of slechts gedeeltelijk aansprakelijk bij schade als gevolg van fouten bij het invoeren van de aanvraag, het onvolledig of niet correct invoeren van de gegevens of een onjuiste productkeuze. Wanneer u hier vragen over heeft of twijfelt bij het invullen van een aanvraag, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl