Verzeker uw gezin en u zelf van de juiste zorg

Op het gebied van de zorg is er in Nederland behoorlijk veel te kiezen als het om verzekeringen gaat. Neem bijvoorbeeld de zorgverzekering, daarvan zijn veel verschillende aanbieders en de pakketten en premies veranderen ieder jaar. Als onafhankelijk adviseur met vele jaren ervaring kan Rien de Vries u goed adviseren bij het kiezen van de passende zorgverzekering.

Daarnaast zijn er nog tal van andere verzekeringen die met de zorg voor u en uw gezin te maken hebben. Zo kunt u met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor werknemers de mogelijke inkomensterugval verzekeren die ontstaat wanneer u langdurig geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. Ook is het mogelijk om met een WGA-hiaatverzekering het risico af te dekken bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Ook is het goed om na te denken over uw situatie in het geval u door bijvoorbeeld een ongeluk invalide raakt. Een ongevallenverzekering biedt in zo’n geval de financiële zekerheid. Het is tevens verstandig om na te denken over wat er gebeurt wanneer u of uw partner komt te overlijden. In veel gevallen heeft het overlijden invloed op het inkomen van het gezin, een deel daarvan valt weg. Met een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering beschermt u uw nabestaanden tegen financiële problemen als u komt te overlijden.

U vindt op deze website veel informatie over de verschillende verzekering die met de zorg voor u en uw gezin te maken hebben. Heeft u er behoefte aan om uw situatie in zijn geheel met een specialist te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en Financiële Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl