Verzekeringspakket

Verzekeringspakket: Waarvoor ben je eigenlijk verzekerd?

pakketpolis
Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn, omdat je daarmee voorkomt dat je ineens een groot bedrag moet uitgeven bij schade. En zeker wanneer je kinderen hebt, loop je nog meer risico op schade. Wel is het verstandig om te kijken naar waar je nu eigenlijk voor bent verzekerd. Ons kantoor heeft pakketpolissen ( inclusief korting  in de premies verwerkt ), waarbij op 1 polis de beste dekkingen van meerdere maatschappijen kunnen staan! Bijvoorbeeld het huis, inboedel van Unigarant, de aansprakelijkheid inclusief verhaalsbijstand van ASR, de ongevallendekking van Reaal, de reis en annulering van Zevenwouden etc.

Welke pakketpolis we ook in samenspraak met u kiezen, u kunt altijd terugvallen op onze deskundige en onpartijdige hulp bij schade en verhalen van uw schade op de verzekeringsmaatschappijen.

Heeft u bijvoorbeeld een huurwoning of appartement, waarin u voor uw eigen rekening verbouwingen aan heeft gedaan. Heeft u een eigen bedrijf met zakelijke kantoor aan huis, dan valt dit meestal niet onder inboedel. Klust u regelmatig bij en veroorzaakt u hierdoor een schade, dan valt dit standaard onder de particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Misschien wilt u ook spullen buitenshuis verzekeren?

Besparen kan door te kijken naar waar je de laagste premie betaalt, maar let er dan wel goed op dat je de keuze voor een verzekering niet alleen bepaalt op basis van de prijs. Kijk ook goed of de verzekering ook bij jou past. Ook kun je een verzekeringspakket afsluiten bij een verzekeringsmaatschappij omdat je dan een pakketkorting ontvangt, maar dit betekent wel dat je dan alleen maar de keuze hebt uit de verzekeringen van die ene verzekeringsmaatschappij. Je kunt er ook voor kiezen om een pakket aan verzekeringen af te sluiten via een financieel adviseur. Deze kan voor jouw verzekeringen vaak goedkopere oplossingen vinden. En omdat je financieel adviseur jouw situatie en de verzekeringen kent, weet deze precies welke verzekeringen wel en niet bij jou passen. Daarnaast voorkomt de adviseur dat je dubbel verzekerd bent. Dit alles kan je een hoop onnodige premiekosten besparen.

Ons kantoor

Rien de Vries Verzekeringen en FinanciĆ«le Planning

P A de Genestetlaan 28
3221 VP, Hellevoetsluis
0181-311284
info@riendevries.nl